Aquesta activitat queda ANUL·LADA fins a nou avís.
Els responsables GFGRobòtics ho lamenten molt però la seva metodologia no és compatible amb la realització online. Ens han informat que continuen treballant per quan la situació millori.
Descripció activitat:

Aquesta activitat extraescolar té com a objectiu iniciar als nens i nenes sense coneixements en la robòtica i la programació, i als que ja tenen una base poder desenvolupar-la. Tot això des d´una vessant lúdica però sobretot educativa.

D’una manera innovadora i divertida els nens i nenes aprenen a treballar en equip, desenvolupen la seva capacitat creativa i a la vegada treballen altres matèries transversalment, com matemàtiques, ciències, llengua, tecnologia, programació, electrònica, enginyeria, mecànica…

La nostra voluntat és promoure l’interès per la ciència i la tecnologia i difondre el pensament computacional i la programació en els joves.

 

Qui la imparteix? 

GFGRobòtics, empresa del municipi de Cervelló amb experiència de més de 18 anys en la robòtica industrial i amb més de tres anys impartint classes de robòtica i programació. Tenen els coneixements i l’experiència per  transmetre als més joves molts coneixements, tant teòrics com pràctics, en la matèria.

Lloc de realització: 

Institut de Cervelló. Aula d’Informàtica

Dies i hores de l’activitat: 
  • Dijous de 16 a 17:30 h

 

Preu soci /Preu no soci:

25€/mes preu soci // 35€/mes preu no soci

Quota de material de 25€

 

Inscripció

Emplena el formulari d’inscripció i GFG Kids contactarà amb vosaltres per ampliar informació.

 

 

Més informació: 

Podeu contactar amb la Isa tel. 655614433 o per correu electrònic a isagarcia@gfgrobotics.com

 

 

Robòtica i programació