La compra i gestió de quota d’AFA la gestiona l’empresa Iddink (igual que es llicències, i normalment es fa amb la compra d’aquestes al inici de curs). La quota de l’AFA és una ÚNICA quota anual i per FAMÍLIA de 30 €.  

Un cop feu el pagament rebreu al inici de curs un enllaç a un formulari per acabar de completar les dades de tota la unitat familiar.

Els pagaments es podran fer amb targeta de crèdit, amb transferència bancària o per caixer de La Caixa (també ofereixin fer pagament en terminis).

COMPRA PER TELÈFON
93 238 88 33

La recomanem com l’opció més ràpida

COMPRA PRESENCIAL

El dia 5 de juliol de 10 h a 14 h, personal d’Iddink estarà a l’insitut per qui vulgui realitzar la compra en persona.

COMPRA ONLINE

Si preferiu fer la compra online a la plataforma d’Iddink, el codi és: 778TD9

  • Si ja veu fer compra el curs passat NO us heu de tornar a registrar. Podeu fer «recuperar la contrasenya», l’e-mail per recuperar-la ha de ser la del vostre fill/a de l’institut (nom.cognom@institutdecervello.cat). L’e-mail per modificar-la li arribarà i us el pot reenviar per fer el procés vosaltres.
  • Nous alumnes s’han de registrar, a l’e-mail de l’alumne haureu de posar un provisional i modificar-lo quan us donin el de l’institut.
  • Recomanem mirar aquests document d’instrucción
  • Si teniu més d’un fill/a matriculat a l’institut, s’ha de fer un procés de compra diferenciat per cada un dels fills i pagar una ÚNICA quota d’AFA de 30 €  en la compra d’UN dels fills. Aconsellem que sigui el primer fill i als següents fills entreu igualment com a «socis de l’AFA» però no compreu la quota 

VEURE INSTRUCCIONS COMPRA ONLINE