L’Associació de Famílies d’Alumnes de l’Institut de Cervelló agrupa a totes les famílies amb fills escolaritzats a l’Institut i que estan interessades a millorar la qualitat de l’ensenyament i la convivència a l’Institut de Cervelló.

Totes les families quan paguen la quota entren a formar part de l’Associació de Famílies d’Alumnes de l’Institut de Cervelló, gràcies a la teva aportació económica podem treballar per a millorar la qualitat de l’ensenyament i la convivència al nostre institut.

La majoria de les famílies, més d'un 85%  ja en són sòcies. I tu, a què esperes?

La nostra missió és donar suport i assistència als membres de I'associació i, en general, a les famílies i els tutors, els professors i els alumnes del centre i els seus òrgans de govern i de participació, en tot allò que fa referència a I'educació dels nostres fills i, en general, de tots els alumnes matriculats al centre.

La junta actual està composta per:

Presidenta: Beatriz García Martí
Tresoreres: Sandra Ponsà Berlanga i Carolina Barrena Torrescusa
Secretaries: Priscila Besteiro Jiménez i Mónica Genes-Quevedo

L'AFA també té representació al Consell Municipal i al Consell Escolar. La nostra representant al Consell Municipal és la Beatriz. La nostra representant al Consell Escolar és la Mónica, juntament amb els pares electes.

 

Participa

Vols col·laborar amb nosaltres i aconseguir el millor entorn educatiu per als nostres fills?

Contacta