ÚLTIMA HORA CURS 2020-21:
Aquesta activitat s’iniciarà la setmana del 14 de setembre de forma Telemàtica i fins que les autoritats sanitàries permetin realitzar-la de forma presencial.
Descripció activitat: 

En l’activitat de reforç escolar volem oferir una atenció individualitzada per donar a cada alumne les eines per estudiar i avançar amb la màxima autonomia. L’objectiu és anar més enllà de fer els deures; volem ajudar-los a organitzar l’agenda, fer resums, esquemes … Els acompanyarem i ajudarem a preparar cada assignatura per poder superar cada examen. Portarem un rigorós control de totes les matèries.

Per tenir èxit en el reforç escolar haurem, no solament ajudar en els estudis a cada alumne, sinó, motivar cadascun dels estudiants i avaluar el per què no aconsegueix superar els exàmens. El nostre treball serà trobar el motiu pel qual no té l’èxit esperat i solucionar-ho. Per això diem que és un treball INDIVIDUAL, Perquè cada persona és diferent i té necessitats diferents.

 

Qui la imparteix? 

SESAFormación, amb més de dotze anys d’experiència en formació.
SESAFormación compta amb uns professors altament qualificats i acreditats i orientats a acompanyar als alumnes en totes les carències que poden tindre durant el seu aprenentatge. Complementa l’equip docent, el coordinador pedagògic que en tot moment està fent el seguiment dels grups per donar un servei personalitzat i garantir la qualitat de la formació.

 

Lloc de realització: 

Institut de Cervelló

Dies i hores de l’activitat: 
  • Dilluns i dimecres de 16 a 17 h
  • Dimarts i dijous de 16 a 17 h

 

Preu soci /Preu no soci:

2h/setmana: 50€/mes preu soci // 65€/mes preu no soci

 

Inscripció

Emplena el formulari d’inscripció i SESAFormación contactarà amb vosaltres per ampliar informació.

 

 

Més informació: 

Podeu contactar amb el Sergio tel. 633224209 o per correu electrònic a info@sesaformacion.com

 

 

Reforç escolar