ÚLTIMA HORA CURS 2020-21:
Aquesta activitat s’iniciarà al octubre de forma Telemàtica i fins que les autoritats sanitàries permetin realitzar-la de forma presencial.
 Descripció activitat: 

Cursos de concept art, Il•lustració, còmic o manga orientat a aprendre a donar vida a les seves pròpies històries a través del dibuix i les vinyetes
Partirem dels conceptes teòrics i pràctics d’aquestes disciplines per arribar a assolir habilitats fonamentals per al dibuix i la pintura. Comencem donant una base sòlida de dibuix per després orientar-lo a l’especialitat i estil que cada alumne prefereixi. Es treballarà també la composició, perspectiva i el color. Tots els aprenentatges es poden realitzar de manera digital o manual. Es tindrà en compte el nivell de cada estudiant al començar i les seves aspiracions.

 

Qui la imparteix? 

SESAFormación, amb més de dotze anys d’experiència en formació.
SESAFormación compta en el seu equip amb un professional il•lustrador amb experiència tant a nivell digital com tradicional. Es treballarà en animació en 2D i 3D. Complementa l’equip docent, el coordinador pedagògic que en tot moment està fent el seguiment dels grups per donar un servei personalitzat i garantir la qualitat de la formació.

 

Lloc de realització: 

Institut de Cervelló.

Dies i hores de l’activitat: 
  • Dimarts i dijous de 16 a 17 h

 

Preu soci /Preu no soci:

30€/mes preu soci // 43€/mes preu no soci

 

Inscripció

Emplena el formulari d’inscripció i SESAFormación contactarà amb vosaltres per ampliar informació.

 

 

Més informació: 

Podeu contactar amb el Sergio tel. 633224209 o per correu electrònic a info@sesaformacion.com
https://www.sesaformacion.com/extraescolars-institut-de-cervello/

 

 

 

Art