Notícia actualitzada:

Sentint-ho molt aquest curs queden ANUL·LADES TOTES les EXTRAESCOLARS que s’havien d’iniciar online aquesta setmana ➡ Angles, Reforç Escolar i Art.

Des de Sesa Formació havien preparat aquest inici de curs per fer un seguiment exhaustiu i individualitzat i classes de qualitat, invertint més hores i esforços, conscients que el mitjà online és poc motivador pels alumnes. Tot així moltes famílies no han vist clara aquesta opció i han decidit donar-se de baixa.

Els alumnes que volien continuar no són suficients per a la viabilitat de les classes

Des de l’AFA agraïm l’esforç de Sesa Formació i demanem DISCULPES A TOTES LES FAMÍLIES afectades.

—————————
Donada la situació d’alt risc de contagi i seguint les recomanacions del departament de salut i de la direcció del centre us informem de com afectaran les extraescolars:

ANUL·LADA

 • Robòtica:
  Queda anul·lada fins a nou avís. Els responsables GFGRobòtics ho lamenten molt però la seva metodologia no és compatible amb la realització online. Ens han informat que continuen treballant per quan la situació millori.

REALITZACIÓ TELEMÀTICA

 • Anglès
 • Reforç escolar
 • Art
  Es realitzaran online, per ara el primer trimestre, @sesaformacion es posarà en contacte amb els que ja estan inscrits per confirmar que voleu seguir les classes online.

NO TE AFECTACIÓ

 • Rugby
  No te afectació perquè es realitza fora del centre, seguiu a @club_de_rugby_cervello i veureu les mesures de seguretat que ja realitzen.

COMENCEM estraescolars a partir del 14 DE SETEMBRE

L’ÚLTIM DIA PER LA INSCRIPCIÓ és el DIJOUS 10 de setembre

En cas de dubtes us convidem a una REUNIÓ telemàtica amb els responsables de les extraescolars el dijous dia 10 a les 16 h en aquest enllaç
https://meet.google.com/cth-qhpm-sps

Anglès:
Informació i inscripció aquí

Reforç escolar:
Informació i inscripció aquí 

Art
Informació i inscripció aquí

Rugby
Informació i inscripció aquí

ÚLTIMA HORA EXTRAESCOLARS 2020-21