Taller «Acompañando la adolescencia» – TALLER FINALITZAT

Volem donar les gràcies a les famílies que veu participar en el taller, estem molt contentes amb l’acollida que va tenir.

Volem compartir amb totes les famílies un resum dels consells que les famílies assistents vam poder assimilar a partir dels exercicis proposats, creiem que seran molt útils per a tots.
Us passem també enllaços de la Diana per si voleu anar seguint els seus consells o el seu programa:
Instagram: https://www.instagram.com/adolescenciaenpositivo/
Telegram: https://t.me/+Siwd1muPCwdjNmQ0
Programa: https://infanciaenpositivo.com/tienda/bienvenida-adolescencia-programa-de-acompanamiento-bootcamp Si ompliu el formulari us oferirà 45 min d’assessorament gratuït (sense compromís de continuar el programa).

——————————————-

Taller en línia (zoom), on se’ns oferirà trucs per millorar el dia a dia amb els nostres fills i filles, mitjançant situacions i exemples pràctics.

🗓️ Divendres 1 d’abril a les 18:30h

👩🏻‍🏫 Impartit per: Diana C. Jiménez de infanciaenpositivo.com en castellà

Places limitades, cal inscripció

Opinions de famílies sobre els tallers de Diana:

Ha sido un placer. Me ha encantado. Diana una gran profesional y nos ha ayudado a comprender y a aprender a manejar situaciones en las que a veces estamos perdidas. Altamente recomendable esta actividad.” —Mamen R. (Taller IES Los Castillos)

En seis años que llevo de presidente del AMPA este ha sido sin duda el mejor taller que hemos tenido. Los padres quedaron muy contentos.” —Fernando (CEIP M. H.)

La verdad que estuvo genial, poder educar a tu hijo de una manera diferente a como nos educaron a nosotros. Me encantó y seguro que a mi hijo también.” —Laura S.

Aquí podreu veure més opinions

És un taller participatiu limitat a 40 places.
Tindran PREFERÈNCIA les FAMÍLIES SÒCIES de l’AFA que seran inscrites per ordre de sol·licitud. Us enviarem un e-mail de confirmació el més aviat que puguem.
Les famílies NO SÒCIES rebreu l’e-mail de confirmació/anul·lació el dimecres 30 de març.
En cas que no omplim places s’obrirà pocs dies abans la inscripció a les famílies de 6è de les escoles de primària.

Taller «Acompañando la adolescencia»