CURS 2021-22:
Fins que siguin vigents els grups bombolla, no es durà a terme.
Com opció alternativa podeu accedir, al servei de menjador de l’Escola Nova.

Més informació aquí

MENJA SA I MENJA BÉ

 Hem adequat un espai en el mateix Institut on els alumnes disposen d’una petita cuina, nevera, microones i unes taules per poder oferir l’opció de quedar-se a menjar amb carmanyola. Aprofitarem aquest espai per treballar els valors de la nutrició i assessorar-los de com menjar bé i com menjar sa. Fem tallers de cuina i passem receptes donant indicacions fàcils per elaborar menús equilibrats per portar a la carmanyola d’acord amb els productes de cada època. Treballem també els hàbits de neteja tant de l’espai com personal després dels àpats.

 

Es donarà cobertura tots els dies lectius de 14.30 a 16 h.

 

Els alumnes que contractin aquest servei poden quedar-se al centre per fer deures, fer treballs en grup o tenir una estona de lleure fins que hagin d’anar a l’extraescolar o sigui l’hora de sortida.

Amb aquest espai volem potenciar en els nanos l´autonomia. Totes les activitats extraordinàries que s’organitzin en aquest espai com tallers , cinema o jocs, tindran un aforament limitat i gaudiran de preferència en l’assistència els alumnes inscrits en modalitat de pagament anual. Tothom haurà d’accedir prèvia inscripció.

L’espai i el servei tenen d’un aforament limitat a màxim 30 usuaris.

 

Molt important: NO ÉS UN SERVEI D’ACOLLIDA I ÉS IMPRESCINDIBLE PORTAR EL DINAR PER QUEDAR-S’HI.

 

INSCRIPCIÓ AL SERVEI DE MENJADOR AMB CARMANYOLA

 

El servei de menjador amb carmanyola, és exclusiu per als socis de l’AFA. Encara no t’has fet soci? Fes click aquí.

 

Per tal d’inscriure’t al servei de menjador amb carmanyola, emplena el següent formulari d’inscripció: 

Alhora, heu de signar l’acceptació de les normes de funcionament, l’autorització per publicació de menjador amb carmanyola i el full d’autorització de desplaçaments (en el cas que hagi de de sortir sol). Aquesta documentació s’ha d’entregar el primer dia per el pare/mare/tutor.

xxx

 

I recorda, en cas de tenir més d’un fill a l’Institut, s’ha de tramitar una inscripció per cada un d’ells.

Menjador amb Carmanyola