L’Associació de famílies de l’Institut de Cervelló gestiona la compra de les llicències digitals d’anglès i la llicència de naturals Science BITS per als de 2n i 3r.

Tots els alumnes de l’Institut, tant els socis de l’AFA com els no socis poden comprar les llicències a través de l’AFA si ho fan abans del 24 de juliol. És la forma més fàcil, còmoda i econòmica.

Els alumnes que tinguin un pla educatiu individualitzat no es necessari que comprin llicències digitals. L’Institut de Cervelló enviarà escrit a les famílies que no hagin de comprar llicències. Totes les famílies que no notificació una notificació del centre heu que comprar llicències digitals.

Tots els alumnes repetidors que siguin socis de l’AFA tindran accés a la llicència a cost zero.
Si compreu les llicències d’anglès i naturals a través de l’AFA, l’Institut de Cervelló les instal·larà a l’ordinador del vostre filla/fill la primera setmana del curs.

Si encara no ets soci de l’AFA, fes-te soci aquí.

 

La data límit per tramitar la compra de llicències a través de l’AFA és el 24 de juliol. IMPRORROGABLE!!!!

 

L’AFA no gestionarà les peticions que arribin després del 24 de juliol. Només s’atendran demandes que ens arribin de l’Institut de les famílies d’alumnes que es matriculin fora del termini ordinari.

 

LLICÈNCIES ANGLÈS CURS 2020/2021

LLICÈNCIES NATURALS SCIENCE BITS (per alumnes de 2n i 3r)

Science Bits és un recurs digital per aprendre Ciències Naturals d’una manera diferent i més enriquidora per als alumnes, basat en cinc etapes inspirades en una actualització del mètode científic: Engeguem (presentació del contingut a través de situacions reals i properes a l’alumne i plantejament de preguntes), Explorem (indagació, descoberta i experimentació de les idees científiques que poden donar resposta científica al problema inicial), Explicació i aplicació dels conceptes científics, Elaborem (aplicació dels coneixements treballats a la resolució d’un problema real) i Avaluem (repàs i aplicació de les competències científiques treballades, és a dir, ser capaços d’aplicar els coneixements adquirits).

Llicències Digitals