La compra i gestió de la llicències digital d’anglès i la quota d’AFA la gestiona l’empresa Iddink 

Tots els alumnes de l’Institut (tant els socis de l’AFA com els no socis) han de comprar les llicències d’anglès a través d’Iddink.

Llicència digital Interface Live ESO + Student’s Book & Workbook és de 41,95€, cada alumne ha de comprar el corresponent al seu curs, 1r, 2n, 3r o 4t.

La quota de l’AFA és una ÚNICA quota anual i per FAMÍLIA de 30 €.  A l’inici del curs rebreu un enllaç a un formulari per acabar de completar les dades de tota la unitat familiar.

Els pagaments es podran fer amb targeta de crèdit, amb transferència bancària o per caixer de La Caixa (també ofereixin fer pagament en terminis).

COMPRA PER TELÈFON
93 238 88 33

La recomanem com l’opció més ràpida

COMPRA PRESENCIAL

El dia (pendents de saber data i horari), personal d’Iddink estarà a l’insitut per qui vulgui realitzar la compra en persona.

COMPRA ONLINE

Si preferiu fer la compra online a la plataforma d’Iddink, el codi és: 778TD9

Recomanem mirar aquests document d’instrucción

Resum de les instruccions:

  • Nous alumnes s’han de registrar, a l’e-mail de l’alumne haureu de posar un provisional i modificar-lo quan us donin el de l’institut.
  • Si ja veu fer compra el curs passat NO us heu de tornar a registrar. Si no recordeu la contrasenya podeu fer «recuperar la contrasenya», l’e-mail per recuperar-la ha de ser la del vostre fill/a de l’institut (nom.cognom@institutdecervello.cat). L’e-mail per modificar-la li arribarà i us el pot reenviar per fer el procés vosaltres, ho ha de fer el més aviat possible. ATENCIÓ el nom d’usuari NO és l’e-mail, és el que indica el correu de recuperació. Si teniu més d’un fill/a heu de fer el mateix procés per cada un.
  • Si teniu més d’un fill/a matriculat a l’institut, s’ha de fer un procés de compra diferenciat per cada un dels fills i pagar una ÚNICA quota d’AFA de 30 €  en la compra d’UN dels fills.  
  • Per NO pagar la quota de l’AFA, al pas per confirmar-la, feu clic al botó blau clar «comprar» i escolliu «no comprar».

VEURE INSTRUCCIONS COMPLERTES

 

Llicències Digitals i Quota AFA