L’Associació de famílies de l’Institut de Cervelló ha contractat a partir d’aquest pròxim curs els serveis de l’empresa Iddink per a la compra i gestió de les llicències digitals d’anglès i naturals (a més del pagament de la quota de l’AFA). Els pagaments es podran fer amb targeta de crèdit, amb transferència bancaria o per caixer de La Caixa (també ofereixin fer pagament en terminis).

Els botons amb l’accés el trobareu al final de la pàgina, llegiu abans tota la informació.

Tots els alumnes de l’Institut, tant els socis de l’AFA com els no socis han de comprar les llicències (d’anglès i naturals) a través de la  plataforma d’Iddink, i després omplir el formulari de dades de l’AFA (si heu pagat la quota de soci).

Els SOCIS de l’AFA tindreu DESCOMPTE en la compra de llicències, en la de ciències «Science Bits» us estalvieu X*€ i en la d’anglès X*€ en la d'»Interface MacMillan».
* Encara estem pendents de preus i descomptes. Us informarem abans de l’1 de juliol

IMPORTANT seguir els següents passos

  • Fes una compra per cada fill 
  • Al entrar, seleccioneu «socis de l’AFA» si voleu ser socis i/o ja ho heu pagat amb un fill anterior. Et demanarà el codi 778TD9.
  • Paga una ÚNICA quota de 30 €  en la compra d’UN SOL FILL. Aconsellem que sigui el primer fill i als següents fills entreu igualment com a «socis de l’AFA» però no compreu la quota.
  • Omple el formulari d’inscripció a l’AFA 

IMPORTANT Excepcions en la compra de llicències:

Alumnes amb un pla educatiu individualitzat:
NO ÉS NECESSARI que comprin llicènca digital d’ANGLÈS (si la de naturals).
L’Institut de Cervelló enviarà escrit a les famílies que no hagin de comprar aquesta llicènca.

Alumnes repetidors SOCIS:
Els socis tindràn accés a la llicència d’ANGLÈS a cost zero.
Els no socis repetidors sí l’han de comprar
La de ciències no dona aquests servei i sí l’haurà de comprar tothom. 

A part de la compra, quedarà registrat l’usuari per a què podeu gestionar la llicència i fer un seguiment, tant vosaltres com els PROFESSORS/RES, que també tindran accés i us podran ajudar si teniu cap problema.

DOCUMENT INFORMATIU
(Veure en pdf)

Llicències Digitals i Quota AFA