Bones notícies pels alumnes de les urbanitzacions de la zona sud de Cervelló: Dilluns ja podran arribar al matí amb el bus a demanda (CB1).

El grup de «Mobilitat sostenible» continua lluitant perquè s’ampli a la zona nord, i a l’hora de sortida per poder tornar a casa.

Us animem a fer ús del servei, ja podeu fer la reserva a l’app. Teniu més informació i els enllaços de descàrrega a https://www.amb.cat/es/web/mobilitat/autobus/busademanda/cervello.

La parada més propera a l’institut és «Santa Anna – Font de Can Romagosa«, a l’escollir la parada de «destí» apropeu-vos al mapa a prop de l’institut per seleccionar-la correctament.

La junta de l’AFA hem fet proves de reserva i com més alumnes us apunteu més s’aproparà l’hora d’arribada a les 8:00 h. En cas que en fer la reserva l’hora d’arribada sigui a les 7:55 h (o superior) us demanem que informeu al vostre delegat/ada o escriviu a info@afainstitutcervello.com i informarem al institut perquè es tingui en compte i a més alertarem a l’Ajuntament de Cervelló t i AMB que han assegurat que si hi ha prou demanda d’aquesta línia sud, s’ampliarà la línia nord i l’horari per poder ser utilitzat també per la sortida de l’institut a les 14:30 h.

Actualment només hi ha un bus i inicia la zona sud (CB1) a les 7 h i la nord (CB2) a les 8 h (o quan finalitza la primera) fins a les 13.15 h (CB1) i les 14 h (CB2), a la tarda torna a l’activitat a les 16:00 h (CB2) i les 16.45 (CB1) i per tant a la sortida no és útil per a les famílies de l’institut.

Des del grup de «Mobilitat Sostenible» estem treballant per a millorar aquest servei de bus a demanda i els camins escolars, així com aconseguir la instal.lació de bicibox per deixar els patinets i bicis elèctriques a l’entrada de l’institut. Aquest grup el formen les AFA de tots els centres educatius de Cervelló.

Si teniu propostes de millora ens les podeu fer arribar a afainstitutcervello.com
Bus a demanda per alumnes de la zona sud (matins)
Etiquetado en: