Manifest

Ahir, dia en que es va fer pública la sentència del “procés”, més de 150 entitats i organitzacions de la societat civil van signar un manifest de rebuig a la sentència on es denuncien les “conseqüències greus que aquesta té sobre els drets polítics de la ciutadania i els drets de manifestació, d’expressió, de lliure associació i de dissidència política, suposant un retrocés per la qualitat democràtica de la nostra societat”.  

Desprès de sotmetre-ho a votació, la majoria de la junta de l’Associació de famílies de l’Institut de Cerveló-AFA  ens hem subscrit al manifest que podeu veure en aquest enllaç http://www.lafede.cat/la-societat-civil-catalana-rebutja-la-sentencia/

L’AFA de l’Institut impulsa l’excel·lència en l’àmbit educatiu fet que implica la defensa de la llibertat d’expressió i del dret a decidir.

Per això, des de l’AFA apostem per un procés de diàleg i negociació entre totes les parts, que ha de permetre trobar una sortida al conflicte i alliberar, el més ràpid possible, els líders cívics i polítics condemnats, empresonats des de fa dos anys. Un procés de diàleg que han de liderar les institucions del país i tots els responsables polítics en qüestió.

Manifestem tot el seu suport i solidaritat a les famílies dels presos polítics condemnats: Oriol Junqueras, Raül Romeva, Josep Rull, Jordi Turull, Joaquim Forn, Dolors Bassa, Carme Forcadell, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez.

 

 

esteve bosch farràs
AFA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *