MENJA SA I MENJA BÉ. Hem adequat un espai en el propi Institut on els alumnes disposen d´una petita cuina, nevera, microones i unes taules per poder oferir l’opció de quedar-se a menjar amb carmanyola. Aprofitarem aquest espai per treballar els valors de la nutrició i assessorar-los de com menjar bé i com menjar sa. Farem tallers de cuina i passarem receptes donant indicacions fàcils per elaborar receptes equilibrades per portar a la carmanyola d’acord amb els productes de cada època. Treballarem també els hàbits de neteja tant de l’espai com personal desprès dels àpats.

Comptem amb el suport de l’Institut que ens ha cedit un espai i de l’Ajuntament de Cervelló que ens ha donat suport per adequar l’espai.

Es donarà cobertura tots els dies lectius de 14.30  a 16 h.

Els alumnes poden quedar-se al centre per fer deures, fer treballs en grup o tenir una estona de lleure fins que hagin d’anar a l’extraescolar o l’hora de sortida.

Amb aquest espai volem potenciar en els nanos l´autonomia. Les activitats tindran  un aforament limitat i tindran preferència els alumnes de pagament anual. Tothom haurà d’accedir prèvia inscripció.

 

Molt important. NO ÉS UN SERVEI D’ACOLLIDA I ÉS IMPRESCINDIBLE PORTAR EL DINAR PER QUEDAR-S’HI.

 

 

INSCRIPCIÓ AL SERVEI DE MENJADOR AMB CARMANYOLA en 4 passos:

1. Llegeix i signa l’acceptació de les normes de funcionament: Normes de funcionament per a signar

2. Emplena el formulari d’inscripció: inscripció 2019/20

3. Emplena i signa l’autorització per a la reproducció i publicació d’imatges en el servei de menjador amb carmanyola. Full d’autorització imatges

4. Emplena i signa el full d’autorització de desplaçaments. Només en el cas que hagi de sortir sol. Full autorització desplaçaments

En cas de tenir més d’un fill a l’Institut, tramiteu una inscripció per fill.

 

PREUS DEL SERVEI DE MENJADOR AMB CARMANYOLA CURS 19/20

El servei és exclusiu per als socis de l’AFA, que és qui ho gestiona directament.Si encara no us heu fet socis podeu fer el tràmit aquí.

 

– Pagament Anual per tenir accés al servei tots els dies lectius del curs (pagament únic de 200€). Aquesta opció dóna preferència alhora d’apuntar-se als tallers i activitats que es realitzen en aquesta hora. L’import no és reemborsable en cap concepte. La data límit per realitzar el pagament anual és el divendres dia 19 d’octubre, en cas de passar la data limit hi haurà un recàrreg d’un 20%. Cal fer una transferència bancària al compte de l’AFA:

                                           ES78 0081 1608 5900 0110 3016 (BancSabadell)

                                                          Codi de entitat: 005312

– Pagament mensual** (pagament de 33€/mensuals). Pagament per domiciliació bancària. Cal omplir el formulari SEPA i deixar l’autorització signada a la bústia de l’AFA, situada a l’entrada del Institut.

 

– Pagament puntual: compra d´abonaments** (4€/dia). Hi ha tres opcions de talonari:

  1. Talonari de 5 dies. Preu: 20€
  2. Talonari de 10 dies. Preu: 40€
  3. Talonari de 25 dies. Preu: 100€

El pagament el podeu realitzar per dos vies: per transferència bancària o bé per caixer automàtic. Per qualsevol de les dues vies heu de portar a la Isa (del servei de menjador) el comprobant de pagament.

 

1. Mitjançant transferència bancària. ES78 0081 1608 5900 0110 3016 (Banc Sabadell)

Codi de entitat: 005312

2. Per caixer automàtic (Banc Sabadell)

 

MOLT IMPORTANT. Per garantir la ràtio i poder donar un bon servei, llevat dels inscrits en dies fixos, la resta cal que SEMPRE confirmin assistència el dia anterior abans de les 19h enviant un WhatsApp al telèfon de la Isa, la dinamitzadora, tel. 655614433

Inici del servei el 12 de setembre de 2019 i fins l’últim dia lectiu.

 

Recordeu que anem proposant diferents tallers de cuina… aquí teniu un petit tast del taller de pizza que vam realitzar al febrer!!!!