Fons de llibres

institut                        logo AFA

Oferirem als alumnes de 1r i 2n de l’Institut un Fons de llibres d’ús col·lectiu que gestionarà l’AFA. Llibres que inclourà: .

PRIMER ESO: 50 Llibres de socials, català, castellà i anglès
SEGON ESO: 50 Llibres de català, socials i anglès.

Si tens llibres de primer i/o segon de l’ESO, que estiguin en bon estat i ja no utilitzaràs ni pots passar als germans, cosins o amics i amigues,… et volem animar a portar-los al Fons de llibres de l’Institut.

Com ho has de fer?

  1. Fes-te soci de l’AFA per al curs 19/20 a través de la web: , apartat alta soci.
  2. Porta el dimarts 25 de juny, de 10 a 13 o de 17 a 19 h, els llibres de primer o segon que tinguis en bon estat. L’AFA et pagarà 5 € / llibre*.
  3. Al setembre l’Institut cobrarà a TOTES les famílies de primer i segon 15 € de la quota de fons de llibres. Si has estat solidari i curós l’Institut no et cobrarà aquest 15 €, els pagarà l’AFA per tu.

Ser sostenible i curós té premi!!

Et pot sortir gratis fer-te soci de l’Associació de famílies de Cervelló i podràs gaudir de tots els avantatges de ser soci: escola d’idiomes, servei de menjador amb carmanyola, assegurança per garantir l’escolarització, robòtica,… Consulta els avantatges al web de l’AFA!

 

*Promoció exclusiva per socis AFA  curs 18-19/19-20, tindrán prioritat els socis del curs 19/20 i fins tenir 50 unitats. El pagament s´abonarà a qui faci l´entrega dels llibres, encara que sigui un menor d´edat.