Participa-hi!

TOTS JUNTS PER UNA MILLOR EDUCACIÓ

Des de l’AFA estem treballant, de la ma de l’Institut, per aconseguir que el nostre centre sigui un referent a nivell del Baix LLobregat. Volem que els nostres fills i filles tinguin el millor servei per aconseguir la màxima excel.lència.

La implicació dels pares i mares és clau!!!!

Cadascú segons les seves possibilitats: assistint als actes i reunions que es convoquen, impulsant des de l’AFA nous projectes o participant en els que estan implantats, donant la vostra opinió, fent arribar els vostres suggeriments,…

Per dinamitzar aquesta participació, el curs 17-18 vàrem impulsar els pares/mares delegats i delegades a cada classe amb l’objectiu de garantir que la comunicació entre el centre i les famílies flueixi de forma endreçada i clara .  Si us voleu apuntar com a delegat de classe, poseu-vos en contacte amb la coordinadora dels delegats, la Miriam, WhatsApp 615470244.

I una manera senzilla de sumar tots per millorar l’Institut és fent-se socis de l’AFA, si encara no ho sou us animem a fer-vos socisÉs molt important que tots i totes siguem presents en l’educació dels nostres fills i filles!

[call_to_action title=”Fes-te soci!” icon=”icon-thumbs-up-line” button_title=”Fes-te soci!” link=”http://afainstitutcervello.com/home/participa-hi/festen-soci”]Tots junts per una educació excel·lent i de qualitat.
Si encara no ets soci, t’animem a fer-te’n.[/call_to_action]